Full_Banner_HDCV_sunburst
Forum
logo-fhdce
Web Design

Over ons

Een korte clubgeschiedenis van de H-D Club Voorschoten.

De Harley-Davidson Club Voorschoten is opgericht op 10 mei 1988 in Voorschoten. De eerste jaren had de club geen eigen clubhuis. We vierden de clubavonden in een buurthuis. In 1993 konden we ons eerste eigen clubhuis betrekken in de binnenstad van Leiden. Helaas werd het pand na enkele jaren door de verhuurder verkocht en moesten we op zoek naar een ander onderkomen. Sinds een paar jaar zitten we in een clubhuis op een ruime locatie vlak buiten de stad. Er is ruimschoots parkeer- en kampeerruimte aanwezig en we hebben een eigen stookplaats voor een gezellig kampvuur. Al vanaf het prille begin organiseerden wij elk jaar een Harley Show. De eerste keren in Voorschoten op de Voorstraat, toen ook op het Vrouwenkerkplein in Leiden. Later barstten wij daar uit ons jasje en zijn wij verhuisd naar het Stadhuisplein en we hebben de show ook een keer gehouden op het Molen de Valkplein in Leiden.

Wij hebben ongeveer 30 leden in allerlei soorten en maten met één gemeenschappelijk kenmerk; de liefde voor de Harley-Davidson. Van Liberator tot Twin-Cam, standaard of verbouwd, alle types H-D komen binnen de club voor. Wekelijks hebben wij Clubavond (elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur). Ook bezoeken wij regelmatig Shows & Treffens georganiseerd door andere Clubs binnen heel Europa. Vrijwel vanaf het begin zijn wij lid van de Europese Federatie van Harley Clubs (FH-DCE).

Wil je een keer komen kijken, stuur dan even een mailtje naar Secretary@hdcv.nl of President@hdcv.nl dan sta je niet voor een gesloten deur!